Algorand - $ALGO

Algorand / ALGO

Algorand pokrenut 2019. godine je Layer 1 blockchain otvorenog koda koji podržava širok raspon aplikacija. Nudi velike brzine transakcija, gotovo trenutno stvaranje bloka i ekstremno niske troškove. Glavna ideja je stvoriti ekonomiju bez granica.

Algorandov pristup omogućuje da sigurnost, nadogradivost i decentralizacija funkcioniraju istovremeno u istom blockchainu s kapacitetom obrade oko 1300 transakcija u sekundi. Omogućuje i izradu te razvoj i implementaciju decentraliziranih aplikacija pa korisnici mogu kreirati i implementirati vlastite tokene. Sudionici mreže mogu graditi decentralizirano gospodarstvo s raznim aplikacijama i kripto imovinom.

Korištenjem “Čistog Dokaza o udjelu” ili PPos – Pure Proof-of-Stake, Algorand osigurava da svi korisnici mreže mogu sudjelovati u upravljanju mrežom i biti nagrađeni za svoje sudjelovanje. Stoga Algorand ima velike šanse postati jedan od najbrže rastućih blockchain mreža.

ALGO je valuta koja pokreće Algorand ekosustav. Maksimalna ponuda će biti 10 milijardi ALGO tokena.

Za daljnji razvoj Algoranda ključna će biti buduća kompatibilnost s Ethereum virtualnom mašinom ili EVM. Time bi se cijeli ekosustav aplikacija koji se nalazi na Ethereum i Ethereum kompatibilnim lancima također mogao izvršiti na Algorandu.

Algorand je i kripto sa ‘zelenom budućnošću’ jer je njegov mehanizam konsenzusa energetski učinkovitiji od mnogih drugih blockchaina.

Video snimila, režirala i montirala Irena Ščurić, Top Mag.
Fima,Fima Crypto,Akgorand,ALGO,Crypto,Cryptocurrency,Izazov investiranja,Digital Asset,Kripto,Kriptovalute,Kriptoimovina,Fima Plus,Filip Hohnjec
Source : https://www.youtube.com/watch?v=XjKrDcsMlf4

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button